Retur

14 dagar öppet köp

Returfrakt 49kr

Hämta ut fraktsedel här

 

Retur
Returfrakt står kunden för.
Ni kan använda er av vårat avtal med DHL så kostar det endast 49kr.
Priset dras av vid återbetalningen av varan isf.
Begär ut retursedel och fraktsedel via vår Returportal hos Shipmondo

Hur länge har jag på mig att returnera skorna?
Ni har 14 dagar på er (räknat efter ni hämtade ut paketet) att begära retur av varorna. Ni har sen ytterligare 14 dagar på er att paketet skall ankomma till vårt lager.

Hur begär jag retur av varorna?
När ni registrerar och hämtar ut fraktsedel från vår Returportal hos Shipmondo så registreras det som ni begärt retur. Alternativt maila in till support@avenysko.se och meddela att ni tänkt returnera.

Jag hittar inte retursedeln i mitt paket?
Vi försöker värna miljön och skickar inte med en retursedel i sändningarna.
Använd Returportal hos Shipmondo så får ni ut en fraktsedel direkt på skärmen och på mail redo att skrivas ut antingen av er eller valfritt DHL-ombud.

Vad händer om jag skickar tillbaka trots det gått mer än 14 dagar?
Utnyttjar ni vårt fraktavtal och skickar tillbaka skor där öppet köp har gått ut utan vårt medgivande så skickar vi tillbaka och fakturerar er en kostnad på 500kr som täcker fraktkostnader och administrativt arbete.

Om skorna är skadade? Reklamation?
Hör av er till support@avenysko.se först med detaljerade bilder och ordernummer så tittar vi på saken och ser hur vi kan hjälpa till att lösa situationen på bästa sätt. Skicka inte tillbaka reklamationsskor innan ni kontaktat oss!

När får jag tillbaka pengarna?
När varan anlänt tillbaka till oss går vi igenom och besiktar skorna och skickar in en begäran av återbetalning av pengarna. Detta görs vanligtvis samma dag, i sämsta fall dagen efter. Sen är det upp till betalningssystemen att processa det vidare som kan ta några dagar till.

Retur, Betalt med Klarna?
Vi skickar automatiskt kredit till det betalningssättet ni använde. Har ni betalat med Klarna så är det Klarna som betalar ut pengarna. Har ni inte betalat Klarnas faktura så korrigeras skulden och eventuell återstående belopp som blir kvar kvarstår som skuld alternativt betalas tillbaka från Klarna.